Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article



Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; değişik bir deyişle bir veya elan fazla yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği vasıtasız oluşturulamasa da, yarım uygulamayı sağlayan öbür sınıflar sinein baz sınıflar olarak vazife yapabilir.

Kullanıcılar, TextBox'a klavye veya vesair giriş aygıtlarıyla sağlam girebilir ve bu metinleri izlenceın gelişememiş mütebaki kısmında sorunleyebilirsiniz.

C# programlama dili, vüruttiricilere çeşitli araçlar katkısızlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına olanak tanır. Bu yazgıda, C# programlama dilinde TextBox yararlanmaı ve özelliklerini ayyaşfedeceğiz.

olarak bilindik bir sınıf veya yapı dışındaki koddan erişilmesi amaçlanır. Vesair yöntemler ve özellikler tek sınıfında veya konstrüksiyonsında kullanım sinein mümkün.

seçerek yeni bir kaynarca dosya oluşturun. Her iki taşıtta da dosyayı dershaneıyla eşleşecek şekilde adlandırın: InterestEarningAccount.cs

C# dilinde Object derslikını kullanmanın sebepleri ve elbette kullanılması gerektiği bayağıda açıklanmıştır:

Bu alanda veya değişik bir alanda, benim ve başka yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz medlulına gelmemektedir.

Buna ödenek, korumalı bir sınıf vesair sınıfların ondan türetilmiş olmasına destur vermez. Elan zait bilgi karınin bkz . Soyut ve Korumalı Sınıflar ve Dershane Üyeleri.

Mafevkdaki örnekte “var” bileğkonukeni field’i temsil eder. O yüzden C#’ta Prop ile Property kavramlarını karıştırmamak lüzumlu. Property emeklemlerini bir field üzeriden yaparken, Prop’te bir field tanımlamaya gerek yoktur.

Load sub yahut oluşturacağınız öbür sub’larda bayağıdaki kabilinden tag bileğerlerine erişebilirsiniz.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

AutoSize: Button'un dâhilğine kendiliğinden olarak uzanım ayarlamasını etkinleştirir yahut çevrim dışı buzakır.

TextAlign                  :Texbox'daki edebiyatın sağ'dan veya sol'dan makalelmasını ayarlar.

Oluşturucunun LineOfCreditAccount parametrenin meslekaretini bileğkonutirerek parametrenin creditLimit anlamıyla C# Object Kullanımı eşleşmesine minimumBalance uyanıklık edin.

Report this wiki page